T: 06-33970320 info@personalwellness.nl
Selecteer een pagina

Dagprogramma workshop

In het mooie Scheveningen dichtbij het strand en het mooie duingebied hebben we onze locatie ‘het IJsbadhuis” waar de workshop zal plaats vinden. 

Deze locatie bevat een mooie meditatieruimte, er zijn ook omkleed ruimtes  en douche mogelijkheden . Een mooie binnenplaats waar het hele jaar door een ijsbad aanwezig is.

Tijdens de workshop leren wij u: 

Hoe het lichaam en geest in balans te brengen.

Beter verloop bloedcirculatie en uithoudingsvermogen spieren creëren.

Beter leren om te gaan met de koude door beter bewustwording en focus.

Hoe het concentratievermogen en doelgerichtheid te ontwikkelen.

Meer vertrouwen krijgen in eigen kunnen en dit bewust te ervaren.

Al deze tools zullen u een positieve invloed in het dagelijks leven geven”

De dagindeling van de workshop ziet er als volgt uit;

Wij beginnen met de uitleg en kennismaking van de eerste twee componenten van de Wim Hof Methode, dit zijn de ademhaling en focus. Ook bij dit gedeelte wordt je al uitgedaagd om je grens op te zoeken buiten het comfortabele gebied van je kunnen. En toch zal je dit als een prachtige en leerzame ervaring beleven. 

We hebben ons dan eigenlijk al voor op het derde component voorbereid ‘de koude prikkel”. We maken een wandeling naar het strand voor een duikje in de zee, we kunnen ons bij Hartbeach warm aankleden en zullen daar een kopje koffie of thee doen. 

Na de break zullen wij nog meer vertellen over de Wim Hof Methode en gaan wij jou verrassen met mooie fysieke uitdagingen, zoals een dip in het ijsbad.

Waarna een verse warme soep voor u klaar zal staan.

Wij zorgen ervoor dat jij met een ‘Happy, Strong and Healthy’ gevoel het IJsbadhuis zal verlaten. 

Tijdens de gehele workshop wordt er gezorgd voor aanwezigheid van water, thee, koffie en fruit. 

Tot slot, u bent tot niets verplicht, mocht u zich bij bepaalde onderdelen ongemakkelijk voelen of u heeft geen behoefte over bepaalde grenzen heen te gaan. U kunt dit gewoon aangeven, wij zullen er alles aan u een onvergetelijke ervaring mee te geven.